matsedel

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sex avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett stort tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra ledord vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

torsdag 27 november 2014

Lek i eld hörnan

Nu har de flesta barnen byggt varsitt fordon ( brandbil, polisbil, ambulans) att kunna leka med i vår eldhörna. Fantasin har flödat i deras byggen. Barnen har om de velat fått berätta om sin bil på en samling. Turbo bad några barn att måla en brandstation och ett par andra barn skrev en skylt med ordet BRANDSTATION som vi satte på brandstationen. Alla barn har varit mycket engagerade och tyckt det varit roligt. Nu har vi placerat bilarna vid vår eldhörna och de har börjat leka med sina bilar i hörnan. Vi avslutar bygget av bilar nu för att börja låta barnen julpyssla. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar