matsedel

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sex avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett stort tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra ledord vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

torsdag 4 december 2014

Hajens vecka.

Denna vecka har det varit full aktivitet på Hajen. I onsdags gick vi till en lekpark i området, barnen verkade uppskatta miljöombytet. Här är ett litet kollage från den förmiddagen:
Vi kunde äta frukt ute, med varma kläder var det härligt att vara ute och solens strålar värmer ännu lite.
Under vår utflykt hann vi även gunga, klättra i berg, och räkna. Vi testade hur många barn som kunde få plats i huset i sandlådan. Vi kom fram till att sju stycken var lagom 😃

Under veckan har vi även startat igång med lite decemberpyssel. Barnen får välja lite vad de är sugna på att göra men fina röda, glittriga kulor vart en favorit hos många. De som ännu inte gjort något kommer ha chans att göra det nu kommande veckor innan jul.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar