matsedel

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sex avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett stort tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra ledord vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

torsdag 18 december 2014

Julen nalkas...

Nu rullar dagarna fram i full fart.
Många av barnen har nu gått på julledighet och dem passar vi såklart på att önska en härlig ledighet.

Paviljongen stängs efter imorgon, fredag, och de som har meddelat oss att ni är i behov av omsorg, är välkomna till avdelningen Baloo under mellandagarna.

Ett tips till er föräldrar är att passa på att ta hem regnkläder, ytterkläder, snutte etc. och passa på att tvätta. Vi kommer tvätta lakan, filtar och kuddöverdrag under ledigheten för att kunna starta vårterminen fräscht och utan bakterier😃

Kom ihåg att förskolan är stängd den 7 januari, då planerar vi för fullt inför kommande termin!
Behöver ni nå oss så ring och tala in på telefonsvararen!

Vårterminen startar igen den 8 januari, då öppnar paviljongen som vanligt 7.15, men frukost kommer vi äta på Delfinen under 2015. Ni går som vanligt in på respektive avdelning och hänger av er så tar vi emot barnen på Delfinen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar