matsedel

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sex avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett stort tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra ledord vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

torsdag 8 januari 2015

Välkommen till en ny termin

Vårterminen har nu startat. Vi hoppas alla haft en skön ledighet under julen. Igår hade alla pedagoger en givande kompetensutvecklingsdag som har gett oss mycket inspiration till kommande termin. Planeringsdagen är värdefull och vi vill passa på att tacka för att ni haft överseende då vi stängt förskolan denna dag.Terminen började med olika snöbyggen av den lilla snö som fanns kvar. Barnen hjälpte till att rulla olika storlekar på bollar som blev till snögubbar. Vi hoppas att vi snart får ny snö så barnen både kan åka pulka och leka mer i snön. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar