matsedel

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sex avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett stort tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra ledord vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

fredag 20 mars 2015

Rocka sockornaIdag har alla avdelningar uppmärksammat att vi är olika. Någon kan klippa, någon kan dra upp dragkedjan, etc. Det är bra för då kan man visa EMPATI och hjälpa eller lära en kompis det man själv kan. Vi ser alla olika ut och det är ju tur för hur skulle vi annars känna igen varandra. 
Vi har pratat om detta på samlingen och äldreavdelningarna har sjungit en sång från "Snick, Snack",  (ett av våra värdegrunds material) , som handlar om att vi är olika. 
Här kommer texten: 


Vi lägger stor vikt vid att lära barnen att ALLA människor har ett lika värde vilket står att läsa i vår likabehandlingsplan och är ett av målen i läroplanen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar