matsedel

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sex avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett stort tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra ledord vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

torsdag 12 mars 2015

Samarbete på Nalle Puh

Under förra veckan fick barnen måla en gemensam bild på ett stort papper med vårfärger. Barnen visade NYFIKENHET över att måla på ett och samma papper och det kräver att man visar hänsyn och EMPATI för varandra under aktiviteten.
Det här är ett led i att vi vill UTMANA barnen i att samarbeta och de fick 7 olika färger att samsas med som de fick skicka mellan varandra. Här fick barnen INFLYTANDE över att dela med sig till kompisarna, men även över vilken färg de själva skulle måla med och då be en kompis att få låna färgen. I den här aktiviteten fokuserade vi helt på processen under själva aktiviteten, det blev ett väldigt lyckat samarbete, men även en väldigt fin bild. Resultatet ser ni här:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar