matsedel

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sex avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett stort tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra ledord vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

torsdag 28 maj 2015

Avslut tema jord och skogsbesök

Vi har haft ett avslut på vårt tema jord med barnen och vi pratade om allt vi gjort under vårterminen. Vi ville UTMANA barnen i att berätta och minnas det vi jobbat med. Barnen planterade ut resten av solrosorna och barnen fick svara på frågorna igen som vi hade på vår gårdsfest om temat. 


Barnen har fått gå till skogen och kasta med en tärning och räkna prickarna för att få uppdrag de ska göra i skogen. Vi vill UTMANA barnen i mattematiskt tänkande i kombination med att vara i skogen. Barnen fick sedan bygga och skapa med pinnar och annat material i skogen. Barnens nyfikenhet och fantasi i skogen är stor.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar