matsedel

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sex avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett stort tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra ledord vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

torsdag 24 mars 2016

Final på värdegrundsvecka


Vi inledde vår värdegrundsvecka med att Rocka sockorna i måndags, för att hylla allas olikheter. Idag har vi haft en gemensam final på värdegrundsveckan vid barnens träd. Alla barnen på Berlocken samlades på förmiddagen för att gemensamt sjunga, dansa och äta frukt tillsammans. Vi sjöng våran egna Berlockensång, samt sånger från Snick och Snack, som handlar om att alla är olika men lika bra - att alla är lika mycket värda. Under värdegrundsveckan har äldrebarnsavdelningarna gjort ett gemensamt kompishjärta genom att rita av sina händer på färgglada papper, klippa ut dessa och sedan klistra på ett svart papper i formen av ett hjärta. Yngrebarnsavdelningarna gjorde ett gemensamt kompishjärta genom att trycka sina händer med färg på det svarta pappret, också det i en hjärtform. Dessa pryder nu Baloos fönster för att kunna beskådas utifrån gården. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar