Berlocken

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sju avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra vision vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

fredag 15 januari 2021

Diamanten v.2

 Hej och välkomna tillbaka alla barn och föräldrar..❗️                                                                                       Äntligen kom den efterlängtade snön☃️och vi har ägnat oss åt vinterlekar, pulka i backen, fina snöänglar..Lite snö och kyla gör oss alla gott kan vi konstatera, rödkindade och glada barn och pedagoger..Vill uppmärksamma er på en ny rutin då det blir helt fullt m kläder och packning i hallen vid öppning, vi har oxå svårt att få med allas kläder o dyl när vi går upp till Diamanten..Önskar alla en Trevlig helg i det fina vintervädret..❄️⛄️//Pedagogerna på Diamanten 💎 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar