Berlocken

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sju avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra vision vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

fredag 30 oktober 2020

Safiren, V.44. Vårt maskprojekt möter Green screen.

 

Hej alla barn och vårdnadshavare och kanske någon kusin?!

Höstlov för några, men vi på safiren jobbar vidare med vårt projekt. I en av våra projektgrupper har vi under veckan introducerat Green screen i vårt maskprojekt. Då vi inte hittade några levande maskar utomhus fick vi ta hjälp av våra digitala verktyg. För att göra det mer levande använde vi oss av Green Screen och projektorn, på så sätt kunde barnen vara i jorden och utforska och krypa med det visuella maskarna. Efter en stund valde även några andra barn att tillföra andra plastdjur, och utforskandet utvecklades till en lek där Zebror och lejon möte maskar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar