Berlocken

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sju avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra vision vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

måndag 7 december 2020

Safiren V.49. Mumin på besök!

 Hej alla barn och vårdnadshavare. 

Denna vecka har vi haft lite sidospår från vårt projekt. Under några veckor har vi introducerat Muminböcker för barnen, detta har varit för att öka barnens intresse för läsandet, böcker och fantasi. Denna vecka fick vi äntligen besök från Mumin, Mymlan, och Snusmumriken. Dem spelade teater och sjöng med oss. (sångtexterna vi sjöng finns bland bilderna)

Under torsdagen vandra vi med hela Safiren till Vrinneviskogen för en heldag med lek, insektsjakt och korvgrillning. Barnen konsternerade att det var för kallt för maskarna nu, och det var därför vi inte hittade några.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar