Berlocken

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sju avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra vision vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

onsdag 29 september 2021

Viktig information gällande släppta restriktioner

 
___________________________________________________________________________________

OVAN KAN DU LÄSA INFORMATION FRÅN UTBILDNINGSKONTORET, DENNA INFO SITTER OCKSÅ UPPSATT I VARJE HALL PÅ FÖRSKOLAN.

På förskolan Galaxen och Berlocken kommer vi att vidhålla våra rutiner när det gäller hämtning och lämning, alltså kommer det ske i största möjliga mån utomhus samt att vi fortsätter med de rutiner vi har när det gäller att komma in på våra förskolor. Det gör vi för att vi upplever att stor oro fortfarande finns hos fler av våra familjer samt att smittan fortsätter i vårt samhälle. 

Vi kommer framåt att ändra och ta små steg mot en "vanlig vardag" igen, när vi ändrar våra rutiner så kommer vi att informera er vårdnadshavare.

Föräldramöte i höst kommer inte att ske på plats på förskolan utan ni kommer få ta del av  skriftlig information från rektor samt den avdelning där ditt barn går.


Vi tackar för att ni följer och respekterar våra rutiner.
Mvh Personalen på förskolan och Johanna, Rektorer på Galaxen och Berlocken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar