Berlocken

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sju avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra vision vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

måndag 25 oktober 2021

Safiren, V.42. Vi leker!

 

Hej alla vårdnadshavare och barn!

Vi arbetar vidare i våra projektgrupper kring vårt tema ”tillsammans” (kommer ett informationsbrev längre fram i veckan med mer information).

Vi vill utmana barnen till att samarbeta, diskutera och skapa positiva erfarenheter med varandra i leken. Detta för att utveckla barnens språkförmåga och barnets samspel med varandra. Denna vecka har vi lekt olika rollekar, bland annat en tåglek som var uppskattad bland barnen, vi har gjort ett försök till världsrekord till längsta byggnad av plusplus (Se bild). Vi har även utformat en annan form av kurragömma med barnen utomhus.

MVH Safiren. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar