Berlocken

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sju avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra vision vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

måndag 15 november 2021

Safiren, V.45. Veckans projekt.

 

Hej alla vårdnadshavare och barn. Vi jobbar vidare med vårt projekt ”tillsammans”.

Denna vecka har vi haft fokus ”hur rör vi på varandra” detta för att erbjuda barnen positiva erfarenheter på hur vi rör varandra, arbeta med barns integritet och även samarbeta. Barnen har fått göra olika samarbetsövningar, ge varandra massage med massageboll. Slutligen för att träna samarbete men även den verbala förmågan har barnen fått skapa alster genom att blåsa färger med sugrör två och två. I denna aktivitet får barnen diskutera, förhålla sig till den andras tankar och idéer, men även forma munnen på olika sätt för att blåsa luft för att utveckla det munmotoriska.  
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar