Berlocken

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sju avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra vision vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

onsdag 29 juni 2022

Information kring personal

Några personalförändingar till hösten: Hugo kommer att gå vidare i sin karriär som förskollärare och anta nya utmaningar i höst på en annan förskola. Vi önskar Hugo lycka till! På Safiren kommer det att vara färre antal barn och arbeta 2 pedagoger som har ett nära samarbete med grannavdelningen Smaragden.

Camilla L kommer att börja studera till hösten och är då tjänstledig från sin tjänst hos oss, vi önskar även dig lycka till. Sabrie kommer att arbeta på Kristallen till en början.

Som vi informaterat om tidigare så blir Pia ny rektor på Berlocken från hösten 2022, Vi alla hälsar dig varmt Välkommen till vårt härliga gäng!

Vi ser fram mot en höst tillsamman med er!

Med Vänliga Hälsningar Johanna och Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar