Berlocken

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sju avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra vision vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

måndag 28 november 2022

Blå dörren

 Nu har vi fått knacka på den blå dörren på riktigt! Förra veckan pratade vi om vad som finns bakom den blå dörren och barnen är ivriga att berätta om allt som finns där bakom.


 I vår blå låda finns nu både en anka med balja, en bil och en potta, precis som lilla Kalle har i boken. Barnen var dock noggranna med att påpeka för oss att vi saknar både boll och borste så vi får se vad som dyker upp härnäst. 


Slutligen kom det ju massvis med snö förra veckan och barnen var inte sena med att rulla snöbollar så vi byggde en snögubbe tillsammans som vi lekte med. Visst blev den fin!?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar