Berlocken

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sju avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra vision vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

tisdag 19 december 2023

Projektavslut

Nu börjar året lida mot sitt slut och vi på Rubinen har planerat ett nytt projekt till vårterminen. Därför ville vi göra ett trevligt avslut på vårt form- och färgprojekt. 

Förra veckan fick barnen göra julgranskulor (cirklar) till den fina gran (triangel) som vi skapat. Granen sitter uppe i vår tambur för att vi alla ska kunna se den. 

Idag avslutade vi vårt projekt med att prata om att två trianglar kan bilda en stjärna. Stjärnan var den sista delen till vår gran och då pratade vi om att stammen på granen är en rektangel och paketen som är under granen är kvadrater. 


Vi tackar för den här terminen och önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar