Berlocken

Berlockens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Galaxens förskola. Berlocken har sju avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Berlocken har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Vi har ett tillagningskök med egen kokerska som lagar frukost och lunch.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och med hjälp av våra vision vill vi skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

måndag 19 februari 2024

Projektstart på Diamanten

 Vi har nu lagt vulkanerna lite åt sidan för att börja fokusera lite på några böcker. Vi har två olika grupper som har projekt under veckorna, den röda och den blå gruppen. Just nu fokuserar den röda gruppen på bockarna bruse och har både lyssnat på boken samt berättat den genom flanosaga tillsammans. Den röda gruppen har börjat titta närmare på böckerna om Rutan och Randan och den vi har börjat kolla på handlar om mätning. Vi har läst igenom boken och gjort morötter för att kunna mäta oss. Vi hade även ett pyjamasparty för att tacka av Rebecka som småningom kommer att gå på föräldraledighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar